Дорогі жінки!

Щиросердно вітаю вас із найпрекраснішим святом весни – 8-го Березня!

Дівчина, жінка: як багато світла, тепла, краси і ніжності в цьому слові. Жінка-мати, жінка-дружина, жінка-сестра, жінка-кохана…Народження нового життя, продовження роду людського, любов, доброта і мудрість – всі чесноти цього світу йдуть від жінок. Природа наділила вас чарівливістю та найкращими якостями душі. Ви берегині домашнього вогнища та споконвічних родинних цінностей, адже завдяки вам світ змінюється на краще, а ми живемо, працюємо, турбуємося та здійснюємо вчинки заради жінок, всіляко висловлюючи вам, нашу повагу та визнання! Впевнений, що кожен чоловік прагне зробити життя жінки гідним, щасливим та радісним.
В нашому місті на багатьох підприємствах в організаціях та установах разом із чоловіками злагоджено і успішно працюють жінки, щодня віддаючи свої знання, професіоналізм, досвід та натхнення на користь громади, розвитку та процвітання міста Кам`янське. Ви зберігаєте оптимізм, а жіноча лагідність, витриманість і кмітливість допомагають всім нам у самих різних життєвих ситуаціях та вирішенні нагальних проблем!
В цей чудовий,березневий день я зичу кожній з вас здоров`я, миру, кохання, благополуччя, добробуту та сімейного затишку! Нехай весна живе у вашому серці, щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої! Від душі бажаю вам щастя, гармонії та любові!

Голова міської Кам`янської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *