З Днем комунальника!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників комунального господарства і побутового обслуговування населення!
Робота комунальників тримає пульс життя всього міста. Кожен мешканець Кам`янського забезпечений щоденними зручностями побуту: в наші оселі потрапляють вода, тепло, здійснюється утримання будинків та прибудинкових територій, дитячих майданчиків, скверів і парків. З року в рік Кам`янське стає дедалі красивішим, комфортним і доглянутим містом.
КВП КМР «Міськводоканал» – одне із значущих комунально-виробничих підприємств, яке забезпечує життєдіяльність всього міста послугами водопостачання та водовідведення. Дружній колектив підприємства поступово впроваджує зміни, націлені на вирішення важливих виробничих питань, вдосконалює технологічні процеси: заміна обладнання, запровадження сучасних технологій Завдяки плідній співпраці підприємства КВП КМР «Міськводоканал» із міською владою на чолі з Андрієм Білоусовим та депутатським корпусом, збільшуються виробничі можливості підприємства, покращуються умови праці робітників. Зроблено чимало, але попереду ще багато важливої роботи, яку ми виконаємо на відмінно!
У цей день висловлюю щиру вдячність всім працівникам ЖКГ, ветеранам комунальної галузі – для кого надання комунальних послуг, поліпшення умов побуту населення стало долею та сенсом життя. Бажаю всім працівникам «Міськводоканалу» нових професійних висот, здобутків і успіхів у нашій необхідній та відповідальній для міста роботі! Зичу миру, міцного здоров`я, родинного затишку та благополуччя.
Генеральний директор КВП КМР «Міськводоканал» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *