Шановні працівники та ветерани житлово-комунального господарства!

Сердечно вітаю Вас з професійним святом!

Ви працюєте в сфері, без існування якої немислиме гідне, благополучне і комфортне проживання людей. Наше сьогоднішнє життя важко уявити без злагодженої роботи багатофункціональних служб галузі житлово-комунального господарства і без вас – справжніх професіоналів своєї справи.

Ви заслуговуєте загальну повагу, – своєю майстерністю, відповідальним ставленням до роботи, яка є фундаментом гарного настрою людей і гарантією соціальної, суспільної стабільності.

Саме від вашої щоденної і непростої роботи залежать затишок в будинках і квартирах городян, успішна діяльність підприємств і організацій, установ соціальної сфери, лікарень, шкіл, дитячих садів і поліклінік.

Сьогодні на комунальників покладено висока відповідальність за модернізацію галузі щодо підвищення якості послуг, що надаються, вдосконалення способів і методів управління житловим фондом.

У цей святковий день від щирого серця бажаємо вам здоров’я, сімейного щастя, невичерпної енергії та здійснення намічених планів! Нехай примножуються ваші успіхи, вдосконалюється професійну майстерність і зростає добробут ваших родин.

Прийміть щиру вдячність за вашу працю по забезпеченню комфортних умов проживання мешканців міста.

Зі святом!
Директор КП КМР “Трамвай”, депутат Кам’янської міської ради Чернявський В.Г.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *