«Міськводоканал» встановив нові комплекти антивандальних люків та благоустроїв вулицю Колеусівську

Згідно із дорученням міського голови Кам`янського Андрія Білоусова комунальним службам міста навести лад на вул. Колеусівській та звернути увагу на накриття колодязів і відновлення асфальтового покриття, бригада з благоустрою КВП КМР «Міськводоканал» бере активну участь в проведенні цього виду робіт.

« Раніше на цій вулиці колодязі були накриті бетонними кришками. Після демонтажу старих кришок, виконані підготовчі роботи з установки полімерних комплектів з асфальтуванням ділянок навколо них. По завершенню аварійно-ремонтних робіт відновлено асфальтове покриття на проїжджий частині дороги. Бригада із благоустрою «Міськводоканалу» встановила комплекти полімерних люків, які витримують навантаження 25 тон. Працівники бригади злагоджено працюють задля зручності та комфорту мешканців Кам`янського», –зазначив Олександр Плахотнік, генеральний директор КВП КМР «Міськводоканал».
«З початку 2019 року бригадою з благоустрою «Міськводоканалу» планово на мережах водопроводу та каналізації замінено та встановлено 217 антивандальних пластикових комплектів, заасфальтовано 237 кв. м. розритих ділянок, на черзі асфальтування ще 100 кв.м. На сьогоднішній день на багатьох вулицях міста вже завершені роботи з благоустрію», – зазначив Олександр Яровой, технічний директор КВП КМР «Міськводоканал».
Загалом, за чотири місяці 2019 року бригадою нове асфальтне покриття відновлено за адресами: вул. Горького, пр. Свободи, вул. Ціолковського, пр. Аношкіна, вул. Спортивна, вул. Сачко, вул. Алтайська, пр. Шевченка, вул. Нежинська, вул. Медична, вул. Колеусівська.
На даний час проводяться роботи з благоустрою та асфальтування за наступними адресами: пр. Аношкіна, вул. Сурська, вул. Бульбенка, вул. Лісна, вул. Цимлянська, вул. Ярославська.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *