Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС! Дорогі кам’янчани!

Про квітень 1986 року Україна буде згадувати, мабуть, ще не одне десятиліття. Чорнобильська катастрофа – це трагедія, яка забрала життя і здоров’я багатьох людей. Вона мала тяжкі екологічні та соціальні наслідки та нагадала нам, що природа – це основа людського життя.
І хоча з дня аварії минуло вже 33 роки, та дзвони Чорнобиля звучать в наших душах і нині – дзвони скорботи, тривоги, пам’яті.
Хочеться висловити щирі слова подяки і низько вклонитися ліквідаторам, які ціною свого життя та здоров’я працювали на руїнах палаючого кратера.
Ми пам’ятаємо про вас, шановні чорнобильці! Ми пам’ятаємо про той громадянський подвиг, який ви здійснили, і розповімо про нього підростаючому поколінню. Будемо молитись, аби наші діти і онуки ніколи не зіткнулися з подібним випробуванням. Нехай вони будуть здоровими і вдячними вам, дорогі ліквідатори! Нехай ваше життя буде довгим і спокійним, без злиднів і хвороб.
Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, щастя та добробуту! А всім кам’янчанам – чистого неба, безпечного життя, миру та злагоди!

З повагою,  міський голова Андрій Білоусов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *