До уваги кам’янчан!

Комунальне підприємство КМР «Тепломережі» продовжує роботи по підготовці до опалювального сезону 2019-2020 років. По всім тепловим районам міста ведуться роботи: заміна трубопроводів, утеплення тепломереж, ревізія та ремонт устаткування котельних і насосних станцій, проведення держповірки приладів обліку теплової енергії та ін.
На разі закінчуються роботи по заміні трубопроводу Ф159 мм протяжністю 400м селища Дніпробуд по вул. Освітня 34. Виконання цих робіт значно покращить якість теплопостачання до будинків по вул. Освітня, Дніпробудівська та Мальовнича.
Але для проведення робіт по підготовці до опалювального сезону та отримання номінацій на газ потрібні кошти. На сьогодні заборгованість населення за спожиту теплову енергію за минулий опалювальний сезон складає 191 млн. грн. Тільки по будинку вул. Освітня, 34 борг складає 359,2 тис. грн., а по селищу Дніпробуд 7,47 млн. грн.
Підприємство звертається до мешканців міста негайно сплатити борги за спожиту теплову енергію або заключити договір на реструктуризацію богу в абонентному відділі віл Й. Манаєнкова, 1а.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *