Шановні захисники Вітчизни! Дорогі ветерани, військовослужбовці!

Сердечно вітаю вас із Днем захисника України! Ми недарма відзначаємо це свято 14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці. Адже ще наші славні пращури-козаки, які протягом століть боронили країну від ворогів, зробили цей день своїм військовим святом. Відтоді день Покрови поєднує пам’ять про хоробрих лицарів степу із християнськими звичаями та сучасними військовими традиціями.

Мужність, честь і відвага завжди вирізняли справжніх чоловіків, вірних захисників рідної землі. Сьогодні тисячі українських синів охороняють мир і спокій нашої країни, перебуваючи в зоні проведення антитерористичної операції. Щира подяка і низький уклін хоробрим захисникам України! Вічна слава героям, які віддали життя і здоров’я заради свободи нашої держави!

Ми ніколи не забудемо і подвиг наших дорогих ветеранів, які пройшли крізь воєнне лихоліття та перемогли фашизм. Пам’ятаємо і про самовідданість солдатів та офіцерів, що брали участь у врегулюванні військових конфліктів в Афганістані та інших гарячих точках планети.

Від щирого серця бажаю всім захисникам міцного здоров’я, сили, витримки та успіхів! А всім кам’янчанам зичу миру, злагоди, добробуту та впевненості у завтрашньому дні, у світлому майбутньому нашого міста і держави.

Честь і слава мужнім захисникам України! Зі святом!

З повагою, міський голова Андрій Білоусов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *