В Каменском водитель грузовика заехал на детскую площадку.

Об этом сообщили в охранной компании «Цитадель».
«28.06.2019 о 19.10 на пульт централізованого спостереження охоронної компанії «Цитадель» надійшло звернення директора лівобережного парку про необхідність негайного реагування на територію дитячого майданчику, розташованого в лівобережному парку міста Кам᾿янське, з метою затримання водія вантажного автомобіля, який своїми діями створив загрозу для відпочиваючих там дітей і їх батьків (проїхав своїм великим автомобілем посеред дитячої площадки з дітьми, хоча там в наявності об’їзна дорога).
Дана інформація негайно диспетчером була передана охоронникам групи швидкого реагування ОК «Цитадель». Разом з працівниками поліції Дніпровського ВП був затриманий водій автомобілю «ТАТА», який скоїв зазначене правопорушення. За даним фактом працівниками Дніпровського ВП зібрано первинний матеріал (ЄО Дніпровського ВП від 28.06.2019 №6652). Також відносно затриманого громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення (за ч.1 ст. 122 КУпАП, за порушення правил дорожнього руху, протокол-ДПО №266378).
Охоронна компанія «Цитадель» продовжує тісну взаємодію з працівниками поліції Дніпровського ВП щодо профілактики та недопущення кримінальних правопорушень. Порушень громадського порядку не допущено.
Охоронна компанія «Цитадель», – «ВАША БЕЗПЕКА-НАША МЕТА!», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *