Каменской депутат рассказал о крымско-татарском терроре

Народный депутат из Каменского Виталий Куприй сообщил о беспределе, который творят крымские татары в отношении населения Херсонской области.

«На зустрічі із Володимиром Зеленським у Чонгарі місцеві жителі підняли проблему відкритих грабежів, залякувань і терору, а також використання зброї представниками кримсько-татарського угрупування “Аскер” під керівництвом Ленура Іслямова.

Президент пообіцяв людям підтримку. І вже в процес включились новопризначений голова ОДА Юрій Гусєв, я і обласні правоохоронці.

Після зустрічі з паном Гусєвим я безпосередньо направився у прокуратуру Херсонської області з вимогою активізувати розслідування проти злочинів цього бандформування. Як виявилося, їх вже зареєстровано більше десятка, але за часів Порошенка вони всі спущені на гальмах. Подав депзвернення заступнику прокурора проти рекету, грабежів і застосування зброї (у тому числі кулеметів і гранатометів) проти мирних людей.

Вимагаю у лідерів кримсько-татарського народу Мустафи Джемільова і Рефата Чубарова зупинити терор місцевого населення Херсонської області, роззброїти аскеровців, або краще відправити їх на справжню війну в район Донбасу – захищати Україну і цим загладити провину перед нашим народом!», – написал Куприй в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *