Университет Каменского в числе 25 лучших ВУЗов Украины

Об этом сообщил ректор Днепровского государственного технического университета (Каменское) Александр Коробочка.

«Наші студенти – одні з найкращих!

Про вищі навчальні заклади судять по тому, яких студентів вони готують. І тут Дніпровському державному технічному університету є чим пишатися, адже якість знань наших студентів визнана в нашій країні високою. Про це свідчать дані Інституту модернізації змісту освіти міністерства науки і освіти України.

За результатами участі студентів закладів вищої освіти у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади 2016/2017 навчального року наш університет ввійшов до 25 кращих вузів України, посівши 24 місце з 60 учасників, а перші місця вибороли такі відомі ВНЗ як Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Сумський державний університет та Львівський національний університет ім. Івана Франка.

Але на цьому приємні новини не завершуються. Помітні наші успіхи і іншому дуже престижному заході – Всеукраїнському конкурсі наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук, де Дніпровський державний технічний університет став 38 з 234 вищих навчальних закладів України, а переможцями стали Сумський державний університет, Харківський національний автомобільно-дорожній університет та Кременчуцький університет ім. Михайла Остроградського.

Це безперечний успіх наших студентів та їхніх наукових керівників!», – пишет Коробочка в соцсетях.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *