Шановні ветерани! Дорогі кам`янчани!

Прийміть найщиріші вітання зі славними святами – Днем визволення нашого міста та 73-ю річницею визволення України від фашистських загарбників!

Друга світова війна забрала мільйони життів. Україна зазнала у війні страшних людських жертв і величезних матеріальних втрат. Тисячі кам’янчан віддали свої життя за те, щоб звільнити рідну землю від фашистського ярма та підняти над містом переможний прапор. І скільки б не пройшло років, ми завжди будемо пам’ятати безсмертний подвиг тих, хто віддав своє життя і здоров’я заради вільного життя майбутніх поколінь.

Шановні ветерани! Ми у вічному боргу перед вами. Прийміть щирі слова вдячності та низький уклін за те, що вистояли у тяжких боях і не віддали рідну землю на поталу ворогам, а потім самовіддано працювали, відроджуючи країну і рідне місто з руїн.

У цей святковий день бажаю вам, вашим рідним та близьким міцного здоров’я на довгі роки. Хай щастя і радість оселяться у ваших домівках. І нехай мир та спокій, за які ви так відчайдушно боролись, нарешті прийдуть на українську землю.

Зі святом! З Днем визволення!

З повагою, міський голова Андрій Білоусов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *