Что происходит на главном предприятии Каменского?

Пресс-служба ПАО «Днепровский меткомбинат» фактически подтвердила нашу вчерашнюю информацию о приостановке работы предприятия.

«В умовах глобальної кризи на ринку металопродукції, зниження показників рентабельності і нестачі оборотних коштів Дніпровський меткомбінат змушений тимчасово призупинити частину основних виробничих потужностей.

З метою скорочення поточних витрат комбінату, а також збереження робочих місць адміністрацією підприємства прийнято рішення не вводити в роботу зупинені раніше на ремонти ДП-9, ДП-12 – в доменному цеху, кисневий конвертор №1, МНЛЗ-3 – в конвертерному. Персонал, який обслуговує дані виробничі дільниці, частково переходить на допоміжні роботи, частково виводиться в простій.

Довідка: Публічне акціонерне товариство «Дніпровський металургійний комбінат» – одне з найбільших підприємств гірничо-металургійного комплексу України, спеціалізується на виробництві чавуну, сталі, прокату. Підприємство засноване в 1889 році. На комбінаті працює близько 9500 осіб», – говорится в сообщении пресс-службы ДМК.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *