В Каменском спасли пьяную маму с ребенком

Об этом сообщили с охранной компании «Цитадель».
«07.12.2019 о 10.50 на пульт централізованого спостереження охоронної компанії «Цитадель» надійшло повідомлення від небайдужого мешканця с другого мікрорайону лівобережної частини міста Кам᾿янське, який повідомив про те, що біля будинку №6 по пр. Металургів лежить на землі п’яна жінка, а біля неї знаходиться малолітня дитина.
Дана інформація негайно диспетчером була передана охоронникам групи швидкого реагування ОК «Цитадель». Виїздом встановлено, що дійсно, біля вищезазначеного будинку лежить на землі невідома жінка, яка перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння і намагається (без позитивного результату) підвестися на ноги. Біля неї стоїть шестирічний хлопчина (як виявилося пізніше – її син Богдан 2013 року народження), не покидаючи свою матір. З метою недопущення переохолодження жінки і дитини, скоєння відносно її і малолітнього сина будь-якого правопорушення, на місце події були викликані правоохоронці та медики. Всі учасники даної події були доставлені до Дніпровського відділення поліції.
На затриману місцеву громадянку «Х» 1979 року народження правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 178 КУпАП (поява у громадському місці у пьяному вигляді, протокол АПР-18 №288119 від 07.12.2019).
Охоронна компанія «Цитадель» продовжує тісну взаємодію з працівниками поліції Дніпровського ВП щодо профілактики та недопущення кримінальних правопорушень. Питання скоєння кримінальних правопорушень відносно малолітніх завжди гостро стоїть у сучасному суспільстві.
Охоронна компанія «Цитадель», – «ВАША БЕЗПЕКА-НАША РОБОТА!», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *