В Каменском назначен новый директор «Горводоканала»

Об этом сообщили на предприятии.
«3 січня 2020 року перший заступник міського голови Кам`янського Олександр Чернишов в залі засідань КВП КМР «Міськводоканал», представив колективу підприємства нового генерального директора Антона Анатолійовича Полюляха.
Антон Полюлях народився 12 травня 1985 року. Починав свою трудову діяльність на КВП КМР «Тепломережі», до призначення на посаду генерального директора КВП КМР «Міськводоканал» працював на Аульському водоводі.
Познайомившись з колективом та окреслив основні напрямки роботи, новий генеральний директор зазначив, що існуючи на підприємстві проблеми вирішуватиме, опираючись на підтримку згуртованого колективу та сподівається, що Дніпропетровська обласна рада підтримає підприємство в його подальшому розвитку», – говорится в сообщении.
Напомним, сессия Днепропетровского облсовета приняла решение об объединении Каменского «Горводоканала» и Аульского водовода в единое предприятие областной коммунальной собственности, а сессия Каменског8о горсовета дала согласие на передачу «Горводоканала» в областную собственность.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *