Шановні воїни-афганці, батьки, вдови, рідні загиблих в Афганістані, кам’янчани!

15 лютого минає 31 рік з дня виведення радянських військ з Афганістану. За часів СРСР радянська влада з метою досягнення геополітичних цілей брала участь у локальних війнах та збройних конфліктах на території 16-ти іноземних держав. Громадяни України на той час проходили військову службу в радянській армії і виконували свій військовий обов’язок за  кордоном. Війна в Афганістані стала найбільш масштабною та кровопролитною. Ми пам’ятаємо 13 кам’янчан, які разом з більше ніж трьома тисячами українцівне повернулись з тієї війни.
Афганська війна змінила життя, на жаль, не на краще багатьом молодим хлопцям. Всі вони, не замислюючись, виконали свій громадянський обов’язок і стали уособленням відданості Батьківщині.
Сьогодні ми дякуємо всім, хто,виконавши свій військовий обов’язок, повернувся додому живим та схиляємо голови перед тими, хто віддав своє життя на чужій землі.
Шановні воїни-інтернаціоналісти! Ваша відданість Батьківщині, самопожертва та мужність були й залишаютьсявзірцем для нинішнього покоління.
Щиро бажаю Вам і Вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щастя й життєвої наснаги на довгіроки, а всім нам миру й злагоди!

З повагою, Андрій Білоусов, міський голова.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *