Днепропетровщине грозит эпидемия туберкулеза

Экс-голова Елизаветовки Максим Голосной резко критикует политику Зе-команды в сфере медицины.
«ВІД КОРОНОВІРУСУ ДО ТУБЕРКУЛЬОЗУ !
Вчора мав розмову з людиною чиї родичі працюють ТУБДИСПАНСЕРІ на Дніпропетровщині . Цей заклад як і всі інші під виглядом реорганізації банально закривають. Спочатку в минулому році врізали фінансування після чого медзаклад не зміг утримувати всіх хворих на стаціонарі , тому як на них банально не вистачало харчів.
Хворі люди почали їздити на лікування та поверталися до дому. Слід звернути увагу, що переважна більшість хворих їздить громадським транспортом, лише одиниці власним.
Після такого скорочення фінансування. в цьому році приїхала нова перевірка і встановила, що кількість людей які перебувають на стаціонарі меньша за кількість медперсонала, тому заклад пропонують закрити, а всіх пацієнтів з усієї області направляти у м. Дніпро, де буде єдиний на всю область медичний заклад, для лікування хворих на туберкульоз!
Для розуміння хвора на туберкульоз людина. залежно від фази захворювання здатна заражати до 20 осіб на добу, а хвора на Кимтайський короновірус людина може в середньому заражати до 4 людей на добу.
P. S
Мій досвід роботи на селі показав, що кількість людей хворих на туберкульоз які ведуть специфічний спосіб життя, та не мають коштів щоб доїхати до районної чи міської лікарні для отримання безкоштовних ліків складає переважну більшість», – пишет Голосной в соцсетях.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *