Команда політичної партії «Бджола»

Жаннета Сокуренко народилася 11 грудня 1970 року в місті Дніпродзержинськ, Дніпропетровської області.

Родина: батько – Сокуренко Віктор. Пройшов трудовий шлях від робітника аглофабрики ДМКД до начальника енергонагляду Дніпродзержинських електричних мереж. Мати – Сокуренко Ліна пройшла трудовий шлях від піонер вожатою до директора  НВК № 26, де працює і зараз.

В 1988 році Жаннетта закінчила середню загальноосвітню школу з срібною медаллю, та в тому ж році відмінно здавши екзамени і пройшовши великий конкурс вступила в ДДУ м. Дніпропетровськ на спеціальність – економіка та організація праці.

В 1992 році Жаннета поєднувала навчання з роботою на малому державному підприємстві  «Електро», працюючи на посаді директора.

З 1993 року по 2008 рік працювала у Дніпродзержинському комплексному районі електричних мереж, де пройшла шлях від інженера до начальника служби збуту енергії.

У 2008 році призначена за конкурсом на посаду завідувача контрольно-інспекційного сектору міської ради.

З 2009 року по 2013 рік – начальник управління комунального господарства міської ради.

З 2013 року по теперішній час працює директором в Комунальному закладі Кам’янської міської ради «Кіноконцертний зал «МИР». В 2018 році пройшла атестацію на підтвердження займаної посади.

Два скликання підряд мешканці міста довіряли Жаннеті представляти їх інтереси в міській раді, в V скликанні Кам’янської міської ради вона була головою постійної житлово-комунальної депутатської комісії.

Жаннета має великий перелік нагород, зокрема від почесної грамоти Міністерства палива та енергетики до почесної відзнаки голови Дніпропетровської обласної ради.

Зараз Жаннета разом з чоловіком та донькою є членами політичної партії «Бджола».

«Я дуже люблю своє місто, тут жили мої пращури, батьки та  живе моя донька. Я дуже хочу, щоб у цьому місті жили і  мої майбутні онуки, тому що я вважаю що створювати гідні умови для життя необхідно на тій землі, що тобі дав Господь, бо країна починається з міста, а місто починається з родини. Тому я є членом ПП «Бджола», яка на чолі з лідером Андрієм Білоусовим об’єднала людей з різними професіями та долями навколо однією мети – працювати над тим, щоб бачити наше Кам’янське в топі найкращих міст України та Європи».

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *