В Каменском Дворец спорта готов уже на 50%

Об этом сообщили в СК «Прометей».
«У Кам’янському роботи по будівництву Палацу спорту вже виконані на 50%. Нагадаймо, у 2018-му ФБУ та її президент Михайло Бродський були ініціаторами проекту з будівництва Палаців спорту за рахунок моделі спільного фінансування державної субвенції, міського та обласного бюджету.
Цей проект підтримала Верховна Рада України та Кабінет Міністрів. Протягом двох років державою було виділено 350 мільйонів гривень на будівництво Палаців спорту у Рівному, Хмельницькому, Кам’янському та Тернополі. На цей час також уже виготовлена проектна документація Палаців спорту у Житомирі та Львові.
На сьогодні у Кам’янському тривають активні роботи з будівництва Палац спорту, який знаходиться на вулиці Чорновола 67. Цей Палац спорту мали звести до чемпіонату Європи з баскетболу 2015-го року, роботи по його будівництву були розпочаті у 2014-му, але через війну в Україні будівництво припинили. Нова хвиля будівництва розпочалася у 2019-му завдяки ініціативі ФБУ.
Будівельні роботи на об’єкті розпочалися влітку 2019 року. Проект передбачає реконструкцію будівлі та створення закритого ігрового комплексу, який складається з універсальної ігрової зали для проведення тренувань та змагань з баскетболу, гандболу, міні-футболу, волейболу, тенісу і бадмінтону. Також у новому Палаці спорту можна буде проводити концерти. Вміщуватиме краща арена Дніпропетровської області 3040 глядачів. Цей Палац Спорту стане домашньою ареною для баскетбольного клубу «Прометей». Також на арені передбачена територія відпочинку, яка включає у себе зони фаст-фуду на кожному поверсі.
Відкритий ігровий комплекс цього Палацу спорту складатиметься з поля для міні-футболу, роллердрому, скейт-майданчика, майданчиків для баскетболу, волейболу та настільного тенісу», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *