ВНО-2020: каменчанин получил максимальные 200 баллов по химии

За інформацією Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти, в Дніпропетровській області 200 балів з хімії отримали 2 учасника ЗНО, серед яких випускник з Кам’янського – Криворучко Тимофій. Про це повідомили в департаменті з гуманітарних питань міської ради.

Криворучко Тимофій – випускник технічного ліцею імені Анатолія Лигуна. Учень є багаторазовим призером та переможцем міських, обласних та Всеукраїнських олімпіад з хімії.  У 2020 році у складі обласної команди Тимофій мав взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді з хімії. Проте з відомих причин олімпіада не відбулась. Також ліцеїст протягом двох років брав активну участь в роботі Малої академії наук учнівської молоді, готуючи цілком наукові дослідження. Результати роботи – перемоги міського та обласного рівнів. Восени 2020 року власні дослідження з хімії Тимофій буде презентувати на ІІІ етапі конкурсу-захисту МАН, який через епідеміологічну ситуацію перенесено.
Тож, як бачимо, успіх учня на ЗНО з хімії – це результат копіткої праці та безмежної любові до такої цікавої дисципліни. Тимофію пощастило на своєму шляху зустріти педагогів – справжніх майстрів своєї справи, професіоналів вищого гатунку – Вікторію Вікторівну Гавриліну (вчителя хімії НВК гімназії 11, саме у цьому закладі навчався учень до 10 класу) та Юлію Олександрівну Кострюкову (вчителя хімії технічного ліцею).

Тимофій продемонстрував високі результати й з інших предметів під час складання ЗНО: математика – 198 балів, українська мова та література – 192,5 балів, біологія – 187 балів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *