До уваги суб’єктів господарювання!

До мене, як до директора департаменту муніципальних послуг та регуляторної політики міської ради, метою діяльності якого є забезпечення повної і ефективної реалізації повноважень у сфері ресторанного господарства, торгівельного та побутового обслуговування і розвитку малого та середнього підприємництва,надходять звернення від суб’єктів господарювання, які постраждали від заходів «брудної» передвиборчої агітації.

Невідомі особи фарбою намалювали на фасадах магазинів, тимчасових споруд та будинків написи про партію нашого міста «Бджола», лідером якої є міський голова Андрій Білоусов.

Зі спростуванням причетності до зазначеної ситуації,на своїй сторінці у facebook,звернувся до  мешканців Кам’янськогоАндрій Білоусов детальніше за посиланням https://www.facebook.com/bilousovandriy

Зі свого боку хочу звернути увагу, суб’єктів господарювання, що умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, – тягне кримінальну відповідальність за ст. 194 Кримінального кодексу України.

Засуджую прояви такої агітації  та рекомендую Вам для притягнення винних осіб до відповідальності звертатись до Кам’янського відділу поліції ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області для вжиття відповідних заходів.

Додатково зазначаю, що у разі виявлення аналогічних  випадків пошкодження майна суб’єктів господарювання, прошу інформувати зручним для вас шляхом департамент муніципальних послуг та регуляторної політики міської радиза адресою: просп. Василя Стуса, 10/12, м. Кам’янське, 51900,ел.скринька: [email protected], контактний телефон приймальні067-326-08-55.

Директор департаменту                 Марина ГУРСЬКА

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *