У Кам’янському готуються до відзначення державних свят

14 серпня в приміщенні Кам’янської міської ради відбулась робоча нарада з питання організації та відзначення в місті Дня Державного Прапора та 29-ї річниці незалежності України.

Основні урочисті заходи в місті відбудуться з дотриманням карантинних обмежень. 21 серпня на майдані Петра Калнишевського відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України, а 25 серпня міський голова Андрій Білоусов вручить молодим кам’янчанам паспорти громадянина України.

24 серпня у храмах міста пройдуть молебні в ім’я процвітання України, підвищення благополуччя та добробуту українського народу.
Напередодні державних свят в Музеї історії Кам’янського пройде урок національної свідомості «Державна символіка України: ідентифікаційний код нації». 20 серпня відбудеться відкриття художньої виставки «Мамай – народний символ волі», а 22 серпня   музейне дійство «Україно, доле моя!».

23 серпня на футбольному майданчику біля Лівобережного парку відбудуться змагання з пляжного футболу «Кубок Незалежності». Цього ж дня діти та молодь зможуть взяти участь в конкурсно-розважальній програмі «Ми діти твої, Україно!», яка відбудеться біля кіноконцертного залу «МИР».

У Центральній міській бібліотеці та її філіях проходитиме низка заходів: – виставка-панорама «В нашім серці – Україна», патріотична гра «Україна є і вічно буде!», виставка-інсталяція «Я люблю Україну», а також історичні години та цікаві заходи для читачів.

Також з 20 серпня на базі Центру позашкільної роботи та дитячої творчості та Будинку дитячої творчості проходитимуть виставки творчих робіт вихованців закладів позашкільної освіти «Моя незалежна країна – вільна, сильна Україна».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *