Мэр Каменского поздравляет с Днем местного самоуправления

7 декабря в Украине отмечается День местного самоуправления. Всех работников этой сферы поздравляет городской голова Каменского Андрей Белоусов.

“Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Шановні депутати міської ради! Дорогі колеги!

Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування!

Це свято об’єднує людей активної життєвої позиції – лідерів територіальних громад та сумлінних виконавців. Діяти на благо мешканців міста – основне завдання органів місцевого самоврядування, питання їх професійної гідності й честі.

Сьогодні накопичилося чимало проблем, над вирішенням яких потрібно багато і наполегливо працювати. І від того, як ми з вами будемо діяти, задовольняти потреби людей, залежатиме, яку оцінку вони нам з вами дадуть.

Вірю, що з усіх складних випробувань ми вийдемо більш згуртованими, мудрими, досвідченими, готовими будь-якої хвилини прийти на допомогу один одному.

Хочу кожному з вас подякувати за працю, за професіоналізм, за велику відповідальність, яку ви свідомо взяли на себе заради високої мети – служити рідному місту і його мешканцям.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, миру, родинного добробуту та здійснення всіх ваших життєвих планів і задумів! Нехай поруч із вами завжди будуть вірні та надійні помічники, друзі й однодумці! Зі святом!” – говорится в поздравлении Андрея Белоусова.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *