В Кам’янському відбулись урочисті заходи з нагоди Дня рятівника

24-го вересня у Кам`янському відбулись урочисті заходи з нагоди Дня рятівника. На заході було презентовано спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль сучасного зразка та захисний одяг вогнеборця особовому складу підрозділів 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. 

Урочистості проходили за участі керівництва ДСНС Дніпропетровщини, Кам`янського міського голови, почесних гостей, ветеранів пожежної служби та особового складу.

Сьогоднішній захід – це надзвичайно важлива подія для Служби порятунку міста Кам`янське. Незважаючи на цей складний час, постійно відбувається модернізація матеріально-технічної бази та з кожним роком оновлюється парк пожежно-рятувальних автомобілів нашого міста, сучасною технікою. Оновлені автомобілі та обладнання дасть змогу більш оперативно реагувати на будь-які надзвичайні події, швидше ліквідовувати їх наслідки та своєчасно надавати допомогу постраждалим.

Автомобіль та одяг, який сьогодні презентовано був закуплений в цьому році за кошти державного та місцевого бюджетів для 1 державного пожежно-рятувального загону Кам’янського.

6

2

3

2

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *