Дорогі земляки, працівники водоканалу!

Від щирого серця вітаю вас з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим! Це добрі і щирі свята, улюблені як дорослими, так і дітьми. Вони уособлюють наші мрії і надії, радість зустрічей з рідними і близькими, тепло сімейного вогнища, любов і турботу про ближніх.

У ці святкові дні ми всі відчуваємо душевний підйом і гордість за успіхи, досягнуті в році, що минає. Як би не було важко, їх чимало, але найголовніше, ми зберегли впевненість і стабільність в роботі нашого підприємства та в нашому житті.

Ми впевнено рухаємося вперед, впроваджуючи у виробництво передові технології, що дозволило істотно знизити необґрунтовані витрати. Рухаємося вперед по зростанню зарплати і доходів працівників підприємства.

Все це було б неможливо без участі самих працівників водоканалу, їх щоденної і сумлінної праці, ініціативи, наполегливості і твердості характеру. На їх плечах тримається стабільне та безаварійне водопостачання.

Лічені миті відділяють нас від настання Нового року. Ми всі чекаємо добрих змін і звершення чуда. Щастя, здоров’я, удачі і гарного настрою всім жителям Кам’янського!

З Новим 2018 роком, дорогі земляки, працівники
водоканалу!

З найкращими побажаннями, Генеральний директор КВП КМР “Міськводоканал” О.О.Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *