Шановні жителі Кам’янського!

Щиро вітаю громаду З Днем Незалежності України та Днем Державного прапора!

У ці дні ми святкуємо не просто день народження держави. Це – свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Водночас це – нагадування про те, що ми повинні думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

Доля України – це доля всіх, хто живе під синім українським небом, хто працює на рідній землі. Найдорожчою коштовністю для всіх нас є державна незалежність, про яку мріяло не одне покоління українців, за яку віддали своє життя сотні й тисячі героїв національно-визвольної боротьби, а сьогодні їх нащадки зі зброєю в руках теж обстоюють незалежність Батьківщини в зоні проведення АТО.

Світле, яскраве та добре майбуття в України є! Ми впевнено вирушаємо туди з волонтерських пунктів, фронтових окопів, лікарняних палат із пораненими, але сильними духом патріотами, ми будуємо та зміцнюємо країну за шкільними та студентськими партами, на сучасних підприємствах і стартапах! І цей процес відновлення та побудови могутньої України неможливо стримати чи спинити, бо з нами Господь, який береже український народ та Україну.
Щиро вітаю кожну родину зі святом Незалежності України. Бажаю миру і затишку, достатку і плідної праці в ім’я соборної та процвітаючої держави. Міцного вам здоров’я, віри в себе і в свою Вітчизну, творчої наснаги, невичерпної енергії та оптимізму, а ще – миру й радості, упевненості в завтрашньому щасливому дні!

З повагою, голова Кам’янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *