В Каменском задержали пьяного “кабельщика”

Об этом сообщили в охранной компании «Цитадель».

«05.03.2018 о 06.50 від охоронника ОК «Цитадель», який ніс службу по охороні стратегічного об’єкту «Міськводоканалу», розташованому за адресою м. Кам᾿янське вул. Лохвіцького 29, надійшло повідомлення про незаконне проникнення на територію зазначеного об’єкту сторонньої особи та крадіжці нею кабелів.
На зазначений об’єкт негайно був направлений автопатруль ОК «Цитадель».

При прибутті на вказане місце події працівниками даного підприємства було вказано направлення куди втекли невстановлені особи (які вирізали та вкрали кабель) на автомобілі «Москвич» темно-синього кольору.

Прийнятими заходами неподалік від зазначеного об’єкту «Міськводоканалу» (кілометрах в трьох) було затримано автомобіль «Москвич-2141», який застряг посеред поля, під керуванням громадянина “С”, місцевого мешканця, 1985 року народження, не працює, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння кримінального правопорушення.

Громадянин “С” керував автомобілем «Москвич-2141» без водійського посвідчення та знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Біля забору, за територією зазначеного об’єкту «Міськводоканалу», було виявлено та вилучено працівниками поліції Кам᾿янського ВП моток обрізаного кабелю.
Затриманий автомобіль «Москвич-2141» працівниками ОК «Цитадель» був відбуксований на штраф-майданчик Кам᾿янського ВП, а громадянин “С” переданий працівникам поліції Кам᾿янського ВП для подальшого розбирання», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *