Сердечно вітаю з Днем комунальника!

Традиційно в третій тиждень березня ми відзначаємо день працівників комунального господарства та побутового обслуговування населення. Саме комунальники докладають чимало зусиль аби повсякденне життя кожного було комфортним, зручним та безпечним.
Відповідальна щоденна робота та високий професіоналізм працівників КВП КМР «Міськводоканал» забезпечують життєво важливі потреби міста Кам`янського та його мешканців.
На міськводоканалі з`явилися реальні можливості задля запровадження сучасних технологій. Нове обладнання дозволяє замінювати металеві труби (мережі водопроводу та каналізації) на пластикові за європейськими технологіями. На насосних станціях використовуються енергозберігаючі електричні двигуни,та частотні регулятори.
Керівництво КВП КМР «Міськводоканал» відчуває величезну підтримку у вирішенні найбільш нагальних питань підприємства з боку міського голови Андрія Білоусова та депутатського корпусу міської ради. Така співпраця, і надалі, сприятиме стабільному розвитку міськводоканалу та міста Кам`янського.
«Міськводоканал» пишається людьми, якіприсвятили своє життя роботі на підприємстві. Ваша сумлінна праця та відданість справі сприяють досягненню високих результатів та новим професійним досягненням. День комунальника – чудова нагода привітати всіх працівників комунальних служб та управлінь міста Кам`янського. Наша спільна робота сприяє покращенню життя мешканців нашого міста.
Бажаю всім міцного здоров’я, родинного щастя, миру та злагоди здійснення всіх життєвих планів та задумів!
Генеральний директор КВП КМР «Міськводоканал» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *