Голова Кам’янського Андрій Білоусов привітав школярів із завершенням навчального року

Сьогодні, 7 червня, в усіх школах міста завершився навчальний рік. В умовах воєнного стану для більшості випускників свято Останнього дзвоника пройшло не на шкільному подвір’ї, а в онлайн форматі. Виключенням стали школи, в яких є укриття.

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.

“Побував на урочистій лінійці в Ліцеї №1 (колишня школа №36). Навчальний заклад заснований у 1958 році. Більше 30 років його очолює Олександр Володимирович Галагуза. Цього року свідоцтва про здобуття повної середньої освіти отримають 58 випускників ліцею. Загальна кількість випускників 11-х класів по місту – 1118.
Щиро вітаю всіх випускників з такою важливою подією в житті. Також вітаю батьків випускників, які крок за кроком разом із своїми дітьми пройшли цей довгий і нелегкий шлях, допомагали, підтримували та раділи їхнім успіхам. Дякую всьому педагогічному колективу за успішно організований освітній процес в цих складних умовах, та за активну волонтерську діяльність, спрямовану на підтримку ЗСУ.

Шановні випускники! На вашу долю випало важке випробування – закінчувати школу в часи, коли наша країна виборює історичне право на незалежність, гідність і власний шлях розвитку! Щиро бажаю Вам наполегливо йти до мети, вдосконалювати свої знання та реалізовувати цілі! Ми пишаємося Вами!

Вітаю всіх школярів Кам’янського з завершенням навчального року! Бажаю відпочити під час літніх канікул, щоб з новими силами повернутися до навчання 1 вересня! Мирного неба нам усім та Перемоги!”.

Відеосюжет дивіться тут.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *