У Кам’янському закінчилось обговорення щодо перейменування вулиць міста

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.

“Шановні мешканці Кам’янського!

З 24  травня по 5 червня 2022 року тривав збір пропозицій щодо перейменування вулиць, назви яких пов’язані з державою-агресором та/або її союзниками.

В процесі підготовки переліку вулиць, які потребують перейменування, окрім виконавчих органів міської влади, приймали участь історики та краєзнавці нашого міста. Долучитися до обговорення можна було декілька засобами, зокрема, використати Чат-бот у Телеграм, платформу електронної демократії EDEM або надіслати свої пропозиції на електронну адресу Анонімні пропозиції та зауваження не розглядались.

Наразі, існує вичерпний перелік вулиць з можливими варіантами перейменування. Вулиці та провулки, які отримали дві пропозиції та більше підлягають голосуванню, яке буде проведено до12  червня 2022 року включно.

Зауважую, що право голосу мають лише мешканці Кам‘янського. Ті вулиці та провулки, на які було запропоновано не більше однієї назви, не підлягають голосуванню.
Для того, щоб прийняти участь у відборі назв перейдіть за посиланням ➡️ https://consult.e-dem.ua/polls.

Шановна громадо, корегуйте життя нашого міста та долучайтеся до голосування! На процес перейменування будуть задіяни спонсорськи кошти”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *