В Каменском с помощью баллончика с газом задержали очередного «металлиста»-наркомана

Об этом сообщили в охранной компании «Цитадель».
«21.03.2018 о 01.51 на пульт централізованого нагляду ПЦН охоронної компанії «Цитадель» надійшло спрацювання датчика тривоги на об’єкті ЦТП-9/1 КП «Тепломережа», розташованому за адресою пр. Наддніпрянський №1/т.
На зазначений об’єкт диспетчером негайно був направлений екіпаж ГШР ОК «Цитадель» на службовому автомобілі.
Під час обходу і обслідування зазначеного об’єкту було встановлено, що вхідні двері в приміщені ЦТП-9/1 КП «Тепломережа» видимих пошкоджень не мають, проникнення до приміщення скоєно не було. Однак, в даний період часу йшов невеликий сніг та по периметру навколо приміщення ЦТП-9/1 КП «Тепломережа» було видно свіжі характерні сліди (від кросівок). По слідах охоронники вийшли через арку будинку №1/б по пр. Наддніпрянському та затримали невідомого чоловіка, який підозріло знаходився біля напівзламаного ролету в приміщення «Оздоровчий центр», розташований за вищевказаною адресою.
Під час затримання даний громадянин намагався відштовхнути охоронника, тому відносно даного громадянина були застосовані дозволені чинним законодавством України спеціальні засоби активної оборони (аерозольний балончик «Терен-4»). Даним громадянином виявився непрацюючий, раніше засуджений за скоєння кримінального правопорушення, пов’язаного з незаконним обігом наркотичних засобів, місцевий мешканець 1981 року народження, громадянин «З», учасник замісної підтримуючої терапії для наркозалежних осіб «Метадон». Також, при собі даний громадянин мав дві сумки з великими металевими ножицями для перекушування арматури і дротів, багато гайкових і рожкових ключів, ліхтарик та плоскогубці.
Для подальшого розбирання даний громадянин з майном, яке знаходилось при ньому був переданий працівникам поліції. Не треба наближатися до об’єктів, які перебувають під охороною “Цитаделі”, це небезпечно!», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *