Таку літню Кирилівку ми навіть не уявляли: без людей, нічого не працює, навіть море змінилось

Цього року тимчасово “віджата” Кирилівка пустує. У раніше переповненому відпочиваючими, бурливому селищі зараз дуже мало людей, бізнес працює скромно. Більшість магазинів закрито, а біля дворів уже не продають рибу.

Про це повідомила місцева жителька Elena Милена

Найпопулярніше курортне селище України зараз наче вимерло. Пусті турбази, аквапарк, дельфінарій, луна-парк закриті. Щорічно в цей час вони уже відкриваються, але цього року, запускати їх у роботу не планують.

На Федотової косі були одиниці відпочиваючих. Припарковані авто біля баз відпочинку були, проте невідомо, кому вони належать.

З плюсів лише те, що на небезпечному перехресті біля магазину “Транзит” нарешті встановили світлофор. Проте, станом на 3 червня він не працював – все в російському стилі.

На косі Пересип картина сумна: порожні бази, розкидані будматеріали та сміття. Окрім охорони та місцевих жителів – немає нікого.

Таку літню Кирилівку ми навіть не уявляли: без людей, нічого не працює, навіть море змінилось, фото-2

При цьому, Азовське море тепле, чисте, без жодної медузи. Але пляжі – практично пусті, купаються одиниці людей.

“Господи, як боляче! З дитинства Кирилівка була найкращим щорічним відпочинком. Як же можна було так зробити окупантам – відібрати у нас наше рідне Азовське море! Боже, будь справедливий! Поверни нам наше!!! Дякуємо автору за відео! Начебто сама їхала (як було багато десятків років)”, – написав один з підписників.

Хоча це і важко, але ми маємо чекати та надіятися, що і Кирилівка, і інші окуповані регіони, стануть вільними від російської нечисті.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *