В Кам’янському запрацювала міжнародна гуманітарна організація IRC

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

“В Кам’янському починає працювати міжнародна гуманітарна організація IRC (The International Rescue Committee/ Міжнародний Комітет Порятунку).
Повномасштабне вторгнення держави-агресора привело в Україну допомогу з усіх куточків світу. Нам допомагають гуманітарно, психологічно, соціально та навіть фінансово.
Компанія розпочала свою роботу в нашій країні саме задля допомоги українцям, які вимушено покинули свої домівки і наразі зупинилися в інших громадах.
Метою діяльності організації є допомогти людям, які постраждали від війни.
В рамках програми грошової допомоги внутрішньо переміщені особи, які не отримували та не реєструвались на отримання грошової допомоги від інших недержавних гуманітарних організацій та окремі категорії вразливих верств населення Кам‘янської громади зможуть зареєструватись для отримання допомоги у вигляді одноразової грошової виплати у розмірі 6660 грн на людину для кожного члена сім’ї.
Реєстрація на отримання грошової допомоги відбуватиметься з 14 червня 2022 року. Особи, на яких поширюється дія програми, будуть особисто проінформовані за контактним номером телефону, вказаним при реєстрації статусу внутрішньо переміщеної особи.
Разом ми робимо все можливе задля повернення до звичайного життя!
Детальніше про IRC можна дізнатися за посиланням: https://www.rescue.org/who-we-are

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *