В центрі Кам’янського військовий оркестр запалював рок-хітами та патріотичними піснями

В суботу, 11 червня, у Центральному парку Кам’янського відбувся живий концерт зразково-показового оркестру Збройних Сил України (м. Київ). Захід пройшов в рамках Всеукраїнської патріотично-мистецької акції «Час обрав нас», повідомляє прес-служба «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО».

Протягом години військові та музиканти гурту «Брас-бенд» виконували для слухачів вітчизняні військові композиції тадрайвові світові хіти рок-і попкультури. Завітали на концерт не лише місцеві мешканці, але й переселенці з охоплених війною регіонів України.
«Жодних слів не вистачить, щоб передати, як це – поспіхом залишати рідний дім. Це не туристична поїздка. Ти лишаєш все: щасливі моменти, негаразди, кожен прожитий день. Такі заходи багато означають. Ти відчуваєш єдність, ти відчуваєш, що не сам. І це неабияк підтримує», –розповіла Олена, яка приїхала до Кам’янського з Краматорська.
Співорганізатор заходу – «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО». Громадська організація активно підтримує та надає допомогу військовослужбовцям і людям, які через війну покинули власні домівки.  Всього з початку повномасштабного вторгнення місто прийняло понад 14 тисяч вимушено переміщених осіб.«ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» збирає  і доставляє до місць перебування переселенців продуктові набори та іншу гуманітарну допомогу.У квітні-травні передали понад півтони продуктів харчування.
«Війна триває, важкі бої йдуть на Сході України. І навіть ті, хто мешкає у відносно спокійних містах, часто перебувають у стані пригнічення та тривоги. Годі казати про тих, хто буквально виїжджав зі своїх населених пунктів під обстрілами. Інколи у людей просто не витримують нерви. Тому з радістю долучились до проєкту «Час обрав нас». Такі заходи об’єднують і стають світлим променем у темні часи», – зазначив очільник ГО «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» Максим Чехута.
Протягом квітня-травня в рамках акції «Час обрав нас» провели понад 70 заходів. Вона охопила Київську, Житомирську, Хмельницьку, Чернівецьку, Полтавську, Тернопільську, Черкаську та Сумську області.
Довідково. ГО «ФОНД РОЗВИТКУ  системно підтримує та надає допомогу військовослужбовцям, бійцям ТрО та переселенцям.Існує постійна потреба у продуктах харчування тривалого зберігання та засобах гігієни.  Небайдужі мешканці м. Кам’янське можуть поповнити гуманітарний резерв Фонду за адресою: пр. Шевченка, 14.
Допомогу приймають з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 17:00.
Також діяльність «Фонду розвитку Кам’янського» можна підтримати фінансово (UAH, USD, EUR):

UA653223130000026008000050770
ЄДРПОУ 43107823

Громадська організація “ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО”

Призначення платежу: добровільний внесок.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *