Вниманию каменчан: университет Ахметова приглашает на учебу

Университет Метинвест Политехника предлагает абитуриентам регистрироваться для вступительных тестов.
«До уваги абітурієнтів Метінвест Політехники: вступники, які не встигли до 19 квітня створити реєстраційні картки для участі у складанні національного мультипредметного тесту, можуть зареєструватися до 20 червня. Це остання можливість скласти НМТ цьогоріч.
Нагадаємо, що для вступу до бакалаврату на 2 або 3 курс на освітні програми, зокрема комп’ютерні науки, металургія, відкрита та підземна розробка родовищ, безпека праці та виробничих процесів, технології захисту навколишнього середовища, автоматизація та комп’ютерно-інтегровані системи у ГМК, а також вартісне управління бізнесом та бізнес-аналітика необхідно скласти НМТ.
Мотиваційний лист стає основним випробуванням при вступі до МетінвестПолітехніка на перший курс та до магістратури, окрім напрямків «Економіка» та «Менеджмент», для яких необхідно скласти один вступний іспит – національний мультипредметний тест.
Більше подробиць є на MetinvestMedia: https://bit.ly/3aWOJhY
Контакти приймальної комісії університету: +38(067) 760-49-71, +38(095) 070-06-37», – говорится в сообщении университета.
Напомним, этот ВУЗ был создан в Мариуполе под патронатом Рината Ахметова, предполагалось, что он будет готовить кадры для горно-металлургической монополии Метинвест. Но война внесла свои коррективы, ныне университет переехал в Запорожье.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *