Які медичні фахівці потрібні в Кам’янському?

День медичного працівника у 2022 році особливий, оскільки ми вітаємо та вшановуємо лікарів, які з 24 лютого через війну рятували людські життя навіть під кулями, лікували усіх хворих і поранених, цивільних і військових.

Більшість медиків відзначатимуть професійне свято на робочому місці.  Але в  умовах воєнного часу чимало медичних працівників вимушені покинути не тільки свої робочі місця, а й домівки. Тому ситуація з їх зайнятістю в Україні зараз вкрай контрастна. У медзакладах на тимчасово окупованих територіях та в прифронтових областях не вистачає професійних рук. У інших регіонах навпаки є багато тимчасово переселених лікарів і лікарок, які бажають продовжувати свою практику та бути корисними.

За цей час Дніпропетровщина вже працевлаштувала найбільше в країні внутрішньо переміщених медиків. І сьогодні в Кам’янському міському центрі  зайнятості є вакансії медикам  як первинної, так і вторинної ланки. В місті є робота для лікарів загальної практики-сімейних лікарів,  лікаря-терапевта, лікаря-психолога, лікаря-невропатолога, лікаря-педіатра, лікарів-стоматологів , лікаря-лаборанта, сестри медичної.

Шукаєте роботу? Звертайтесь до найближчого центру зайнятості.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *