Освітяни-волонтери Кам’янського працюють заради Перемоги

Ми перемагаємо виключно через нашу єдність, згуртованість і розуміння, що триває війна. З першого дня повномасштабного вторгнення кожен бореться на своєму фронті.

Цього тижня волонтерський центр освітян передав військовим чай, каву, цукор, смаколики, енергетичні батончики, випечені пиріжки та кекси, тушковане м’ясо, крупи, овочі та інші продукти харчування, засоби від комах, засоби гігієни, а також маскувальні сітки,

Всього на цьому тижні було сплетено та передано ЗСУ 27 маскувальних сіток і 8 кікімор, виготовлено 300 банок тушкованого м’яса.

Крім того, освітяни опікуються пораненими бійцями, які відновлюють здоров’я в лікарнях нашого міста. Дніпровському та Харківському шпиталям, щотижня передаються засоби гігієни, ліки, білизна та смаколики для бійців.

В 4-х школах міста (№№ 5, 37, 40, 38) продовжують організовувати харчування для бійців на блок постах, ще 3 школи (№№ 3, 20, 21), забезпечують харчування переселенців.

«Пам’ятаємо, що ми маємо ранок, день та вечір завдяки ЗСУ, тому долучилися до збору  коштів на четвертий автомобіль для військових. І знову до збору долучилися діти ДЗО № 41, які здали макулатуру і кошти передали на покупку автомобіля для ЗСУ. В такий спосіб ми дякуємо нашим захисникам за їхню відданість та хоробрість! Віримо в ЗСУ, віримо в нашу Перемогу!» – зазначає директор департаменту з гуманітарних питань Наталія Рева.

2

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *