Categories: Офіційно

19 червня – День медичного працівника

Щорічно, в третю неділю червня відзначається День медичного працівника який  встановлено згідно з Указом Президента від 3 червня 1994 року Цей червневий день присвячується всім тим, хто піклується про здоров’я нас та наших рідних і стосується кожного з нас, оскільки якісна та доступна медицина в країні – це запорука здорового та щасливого суспільства.

Хочемо запевнити всіх, що Україна має всі можливості для надання якісної медичної допомоги, що не поступається жодній іншій країні світу. В нашій державі працюють десятки тисяч відданих своїй роботі лікарів, фельдшерів, медичних сестер та акушерів, які назавжди пов’язали своє життя з медициною та залишаються вірними своїй справі навіть подекуди нехтуючи власним часом, сім’ями та достатком. Здоров’ям  жителів Кам’янського опікуються близько 550 лікарів, 1120 чол. середнього  та  близько 700 чол. молодшого медичного персоналу.

Ми маємо нове покоління талановитої та амбіційної молоді, яка обрала зовсім нелегкий шлях здобуття медичної освіти та готова будь-якою ціною назавжди позбавити країну сумної медичної статистики.

День медика 2022 – особливий, і більшість медиків відзначатимуть його на робочому місці, рятуючи поранених військових і цивільних, допомагаючи внутрішньо переселеним через війну українцям.

Сьогодні з болем у серці ми не можемо не згадати медичних працівників, які загинули, протидіючи COVID-19. Наразі кожен лікар фактично теж перебуває на передовій, воюючи за наше здоров’я та життя. Українські медики прирівняні до українських військових, які захищають нашу країну.

Дорогі медичні працівники! Дякуємо вам за невтомну та важку працю, за тисячі врятованих життів, безмежно цінуємо ваш неоціненний вклад у перемогу України. Бажаємо вам міцного здоров’я, тому що і наше здоров’я в цьому випадку буде під вашим надійним захистом! Щастя вам і вашим родинам! І звичайно ж успіхів у роботі, тому що від цього залежить швидкість  одужання!

 

КЗОЗ КМР «Міський медичний центр

здоров’я та медицини спорту»         

Олена

Recent Posts

Спортсмен із Дніпра встановив рекорд Гіннеса за кількістю рекордів

27 квітня у Києві відбувся Чемпіонат України зі стронгмену. Під час нього спортсмен із Дніпра…

18 хв. ago

Яку погоду чекати кам’янчанам на Великдень

Травень в Україні розпочнеться з дуже теплої погоди і без опадів. Вдень повітря прогріється до 25°…

36 хв. ago

Під Дніпром директорка пошти привласнила гроші односельців

Поліцейські повідомили про підозру керівниці поштового відділення Солонянського району, яка заволоділа грошима односельців. Жінка отримувала…

48 хв. ago

У Кам’янському проводять підготовку до відзначення Великодня та проведення поминальних днів

Мер міста провів робочу нараду з питань підготовки міста до відзначення Великодня та проведення дня…

1 годину ago

Аліна Гросу офіційно підтвердила друге заміжжя

Українська співачка Аліна Гросу офіційно підтвердила, що вдруге вийшла заміж, а також вперше розповіла, як зустрічалася з…

1 годину ago

Цьогоріч ЦНАП Дніпропетровщини надали вже понад 360 тис послуг

У 2024 році ЦНАП області надали понад 360 тис адміністративних послуг. Серед них найпопулярніші –…

2 години ago