В Каменском возобновляются пешеходные экскурсии

Для любознательных каменчан и гостей города, которым интересно, откуда  взялось Каменское, его районы и окрестности, возобновляют пешеходные экскурсии городом.

Об этом сообщила  экскурсовод и краевед Любовь Алексиевская. 25 июня планируется экскурсия по левобережью Каменского.

” Ви знаєте, куди поділися села Паньківка, Кваки, річка Протовча і звідки взялися поблизу міста справжня пустеля і Блакитні озера, що таке Калоша? Де був перший будинок у лівобережному Дніпродзержинську і де приземлився літак, який потім згорів? Скільки в Кам’янському Прометеїв? Що приховують води Кам’янського водосховища і що робить на березі радянський танк? Хто такі чорносвиточники і чому їх не вшановують досі? Як до нас потрапила Маруся Звіробій з донечкою? Чому саме в Кам’янському проходили світові чемпіонати з шашок, а наші земляки ставали олімпійськими чемпіонами?  Відповіді на ці й багато інших питань можна буде почути в суботу, 25 червня з 10 до 12 години на благодійній краєзнавчій пішохідній екскурсії  Кам’янське і море”, – сообщает Алексиевская.

Сбор желающих по проспекту АТО за кинотеатром МИР в 10:00. Экскурсия благотворительная, все вырученные средства пойдут на поддержку нашей армии и для плетения защитных сетей.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *