У Кам’янському працює міжнародна гуманітарна організація

Про це повідом мер міста Кам’янське Андрій Білоусов.

«На Дніпропетровщині ніч пройшла з обстрілами. Ворог обстріляв житлові квартали у Криворізькому районі. У Апостоловому поранено двоє людей. Наразі вони в лікарні.
У Кам’янському на цю хвилину все спокійно. За минулу добу надзвичайних ситуацій не зафіксовано.
Бажаю всім мирного та вдалого дня!
Об’єднуємось та працюємо заради спільної Перемоги! Підтримуємо наших захисників, вимушених переселенців та людей, які постраждали від війни! Тримаймося разом!
Нагадую, що в нашому місті продовжує працювати міжнародна гуманітарна організація IRC (The International Rescue Committee/ Міжнародний Комітет Порятунку).
Внутрішньо переміщені особи, які не отримували та не реєструвались на отримання грошової допомоги від інших недержавних гуманітарних організацій та окремі категорії вразливих верств населення Кам’янської громади реєструються та отримують допомогу у вигляді одноразової грошової виплати у розмірі 6660 грн на людину для кожного члена сім’ї.
Наразі зареєстровано 445 сімей з числа ВПО та 77 багатодітних родин, більшість з них вже отримала виплати. Особи, на яких поширюється дія програми, будуть особисто проінформовані за контактним номером телефону, вказаним при реєстрації статусу внутрішньо переміщеної особи. Процес реєстрації триває. Детальніше про IRC можна дізнатися за посиланням: https://www.rescue.org/who-we-are”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *