REIKARTZ Кам’янське – справжня перлина міста

Побудований у 1974 готель «Зоря» (нині «Reikartz Кам’янське») був найбільшим готелем у місті, що мав неабияку популярність. Завдяки вигідному розташуванню поблизу центру, до готелю було легко дістатися, та його було видно практично з кожного куточка міста. З готелю відкривався чудовий панорамний вид на все Кам‘янське та Дніпро.

В ті часи готель користувалися особливою популярністю. Частими гостями «Зорі» були політики, спортсмени та журналісти.

Через відсутність реновації готель поступово втратив свою конкурентоспроможність. Все змінилося, коли «Зорю» приватизували та провели масштабну реконструкцію. Сьогодні оновлений «Reikartz Кам’янське» став справжньою перлиною міста.

Стару будівлю у 12 поверхів було значно вдосконалено. За планами реконструкції було добудовано 3 поверхи, що зробило її ще більш помітною для міста. Інвестори прийняли на той час інноваційне рішення — 5 поверхів стали житловим фондом готелю «Reikartz Кам’янське», а решту облаштували під офісні приміщення та квартири, перетворивши звичайний готель в хаб нового типу.

Під час реконструкції весь готель було вдосконалено починаючи від холу, де знаходиться стійка адміністрації, закінчуючи номерами. Вся будівля була утеплена мінеральною ватою завтовшки 150 мм, старі віконні пакти замінили на енергозберігаючі, двокамерні рефлекторні склопакети, а старі балкони вдосконалили за рахунок видалення важких бетонних перил, що значно полегшило конструкцію. Тепер весь балконний фасад засклений алюмінієвими панорамними вікнами до підлоги до стелі, що надало будівлі стильного футуристичного вигляду.

Усі номери оснащені відповідно до вимог сучасності: телевізори, міні бар, кондиціонери, WI-FI, телефон, ванна кімната з теплою підлогою, феном та душовою кабіною або ванною, залежно від стандарту номера.

1

Також, в готелі є конференц-зал, що знаходиться в холі, та може використовуватись для проведення офіційних заходів. В планах – надавати конференц зал для форумів та прес конференцій місту на безоплатній основі.
На жаль, у зв’язку з повномасштабним вторгненням Росії готель має меншу відвідуваність. Адміністрація Reikartz Кам‘янське облаштовує укриття у підвалі, укріплює стіни, стелю, адже він має відповідати всім стандартам безпеки. А щоб усі відчували себе комфортно та могли знаходитись у ньому тривалий час укриття облаштовують вбиральнями та кухнею. Закінчення усіх робіт по облаштуванню бункера планується в червні.
Окрім того, готель допомагає і бійцям ЗСУ, яким надаються усі потрібні послуги задля їхнього гідного відпочинку після запеклих боїв (прання, заїзд та виїзд у будь-який час без додаткових доплат, тощо).
«Компанію Reikartz Hotel Management було створено в Україні у 2008 році бельгійським архітектором Франсуа Рейкарц та групою бізнесменів. У процесі розвитку компанії вона вийшла за межі України – її готелі є у Німеччині, Швеції, Грузії, Казахстані та Узбекистані. Для розвитку мережа залучила інвесторів із Туреччини та Ізраїлю, котрі зараз і володіють компанією. Головний офіс компанії Reikartz grup otel знаходиться в Ізмірі, Туреччина. Загальна кількість готелів на 25 травня 2022 року – 71. Загальна кількість працівників Reikartz grup otel – понад 2500 осіб.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *