Оказывается, у нас клафути тоже довольно популярен. А учитывая то, что у многих в саду растут и черешни, и вишни, то французские заливные пироги можно печь довольно часто.
Справедливости ради скажем, что во Франции клафути чаще всего готовят из крупной вишни, причем кладут ее в тесто вместе с косточкой. А еще французы в процессе замеса теста добавляют в него пару ложек рома. Как вы поняли, десерт не для деток. Но мы делимся универсальным рецептом. Подготовьте форму размером 28 на 30 см и приступайте!
Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 8 травня на території області утримається надзвичайна (V класу)…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог атакував область і ударними дронами типу…
Міграційні поліцейські Дніпра викрили 54-річну жінку, яка в автівці перевозила 3 тисячі пачок цигарок без…
Овен Обставини цього дня можуть швидко змінитися, тому будьте готові долати неприємності, що виникають несподівано,…
За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру правоохоронцю за фактом вимагання…
Конфлікт між знайомими виник біля озера в Соборному районі міста. На місці події поліцейські встановили,…