Міський голова Кам’янського привітав городян з Днем Конституції Украіни

“Доброго ранку!

На Дніпропетровщині тривожна ніч з обстрілами. Ворог знову поцілив по Криворізькому району – ударив по Широківській та Зеленодольській громадах. Попередньо, без постраждалих.

У Кам’янському доба минула без надзвичайних подій. Ситуація стабільна та контрольована. Бажаю всім спокійного та мирного дня!”, – повідомив Андрій Білоусов на сторінці у Телеграм.

“Шановні кам’янчани!

Сьогодні – День Конституції України! Ми відзначаємо 26-ту річницю прийняття Основного Закону нашої держави. Традиції українського державотворення мають багатовікову історію, а українці завжди прагнули до впровадження цивілізованого правового устрою. Нас єднають демократичні цінності, ідеали справедливості, рівності та верховенства права.
Сьогоднішня війна – далеко не перша спроба знищити Україну та її народ. І ворог ніяк не може визнати той факт, що неможливо знищити те, що глибоко вкоренилося в свідомості кожного з нас – любов до рідної землі, волелюбність і непохитність на шляху до своєї мети.
Споконвіків український народ не лише прагнув, але й боровся за свою свободу. І нині ми відстоюємо Українську державу, незалежність та суверенність якої самовіддано здобували наші предки.

Вітаю всіх з Днем Конституції України! Любімо нашу країну, шануймо її традиції та закони! Бажаю всім щастя, здоров’я та мирного неба над головою!
Разом – переможемо!”, – привітав мер міста.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *