Кам’янські волонтери доставили медикаменти та оснащення військовим

Волонтери «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» відвідали військових, що несуть службу на Донеччині, Дніпропетровщині та Херсонщині. Там передали медикаменти, продукти харчування та подарунки від небайдужих кам’янчан.  Про це повідомляє прес-служба ФРК.

На Донеччину вирушили разом з колегами з БФ «Всесвітня допомога Україні» та хірургом Центру баріатричної хірургії Аляски Майклом Тоддом. Волонтерська команда відвідала військові госпіталі Покровська, Краматорська та Бахмута. Туди доправили медикаменти, інструменти та приладдя для медиків. Переселенцям з Краматорська Майкл Тодд придбав електроплити для приготування їжі.

Волонтери також зустрілись із бійцями однієї з частин, що несуть службу у Слов’янську та безпосередньо беруть участь у військових діях. Військовим передали продукти харчування, засоби гігієни, індивідуальні аптечки і смаколики.

Наступного дня волонтерська команда відвідала м. Апостолове (Дніпропетровщина) та смт. Нововоронцовка (Херсонська обл.). Під час зустрічі з військовими передали їм спальні мішки медикаменти, продукти харчування та засоби гігієни. Від освітян Кам’янського бійці додатково отримали смаколики та маскувальні сітки. А небайдужі громадяни надіслали на передову оптичні прилади та похідну плиту із запасом газу.

«Вдячний Майклу та нашим колегам, з якими ми спільно доправляємо допомогу захисникам. І, звичайно, небайдужим містянам, що підтримують нас фінансово і ресурсно. Також дякую міському голові Кам’янського  Андрію Білоусову та очільнику міської екологічної комісії Олександру Лукашову за всебічну підтримку Фонду, зокрема під час транспортування гуманітарних вантажів та їх доставки за місцем призначення», – говорить директор «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» Максим Чехута.

Довідково. «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» надає допомогу та підтримує військовослужбовців, бійців територіальної оборони, переселенців  та родини, що через війну опинились у складних життєвих умовах.

Існує постійна потреба у продуктах харчування тривалого зберігання та засобах гігієни.  Небайдужі мешканці м. Кам’янське можуть поповнити гуманітарний резерв Фонду за адресою: пр. Шевченка, 14.

Допомогу приймають з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 17:00.

Також діяльність «Фонду розвитку Кам’янського» можна підтримати фінансово (UAH, USD, EUR):

 

UA653223130000026008000050770

ЄДРПОУ 43107823

 

Громадська організація “ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО”

Призначення платежу: добровільний внесок.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *