Молодь Кам’янського вчили історії нашої держави

27 червня на базі юнацького відділу центральної міської бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка відбувся тематичний захід для молоді присвячений відзначенню Дня Конституції України.
Організаторами заходу виступило управління молоді та спорту міської ради спільно із Молодіжною радою Кам’янського. Основним месседжем заходу було привернення уваги молодого покоління до вивчення історії нашої держави, необхідності її цінувати та поважати.
На початку зустрічі до молоді звернувся начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, який привітав активістів із прийдешнім святом – Днем Конституції України, побажавши молодому поколінню бути гідними громадянами України, цінувати її історію, гарно вчитися та працювати задля розвитку рідного міста та держави в цілому.
Під час заходу молодь прийняла участь у Googl – вікторині на знання Конституції України із розіграшем заохочувальних подарунків. Завершився захід переглядом документального фільму з історії України.
Організатори впевнені, що такі тематичні зустрічі сприяють зміцненню згуртованості молоді спрямованої на активну діяльність в житті Кам’янського та держави.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *