Генеральний директор “Каметсталі” виступив в ефірі телеканалу Україна 24

Головною проблемою металургії залишається логістика. З 24 лютого, незважаючи на ситуацію в країні, ми сумлінно виробляли продукцію, яка з величезними складнощами доставлялася закордонним партнерам.
Наразі накопичилися критичні об’єми продукції, тому підприємство було змушене знизити виробництво. На сьогодні працюємо однією з трьох наявних доменних печей. Навіть піднімалося питання щодо повної зупинки комбінату, але нам вдалося знайти замовлення і Каметсталь продовжить працювати у липні.
Складніша ситуація на комбінатах Кривого Рога. У них ті ж логістичні проблеми: немає можливості транспортувати видобуту руду. Тому в липні із гірничо-збагачувальних комбінатів Групи Метінвест в Україні продовжить роботу зі зменшеною потужністю лише Центральний ГЗК.
Але навіть за цих обставин соціальна відповідальність залишиться основою політики Групи Метінвест. Компанія максимально задіє працівників під час проведення ремонтних робіт та упорядкування території на вищезгаданих активах зі збереженням основного заробітку. Також продовжиться системна допомога вимушеним переселенцям, жителям міст присутності та не зупиняться проєкти щодо підтримки ЗСУ.
Про це та інше генеральний директор Каметсталі розповів 29 червня в ефірі телеканалу Україна 24.
Відео ефіру можна переглянути тут.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *