У боротьбі з окупантами загинув кам’янчанин

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

– 26 червня на Донеччині, захищаючи Україну від посягань російських загарбників, отримавши пораненя не сумісне з життям загинув сержант Малофєєв Олександр Вікторович.

Від імені усієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе  висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким загиблого захисника, поділяючи тяжкий біль утрати.
Олександр Малофєєв народився 17 жовтня 1975 року. Закінчив Бердянський педагогічний університет в 2019 р. Працював тренером-вихователем у ГО спортивний клуб  Кіокушин-кан карате-до “Бусін-кан” на базі СЗШ №5. Майстер Кіокушин-кан карате-до, чорний пояс 1 дан.

Входив до складу керівництва ГО СККК “Бусін-кан”, займав посаду секретаря. Був учасником АТО/ООС. Від початку повномасштабної війни став на захист Держави від російських загарбників. У нього залишилися дружина, син, донька, сестра.

Доземний уклін воїну-захиснику!

Вічна пам’ять і слава Герою! – написав Андрій Білоусов.

Прощання з Героєм відбудеться 01 липня  о 09:20 за адресою: вулиця Нікопольська,30.

Панахида пройде о 10:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.С.Слісаренка, 34), поховають воїна об 11:00 на Алеї Героїв військового кладовища на Соцмісті.

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *