В Каменском побывали журналисты из Португалии

Об этом сообщают на Каметстали.

«Світова спільнота усіляко підтримує Україну у боротьбі з російською агресією. Іноземні журналісти знаходяться на передовій інформаційного фронту та правдиво висвітлюють події під час війни.
Учора на підприємство завітали журналісти з RTP – одного з провідних каналів португальського телебачення. Кореспондент Джером Пауло та оператор Хосе Алмейда на власні очі побачили, як виплавляється українська сталь та зафіксували вогняний процес на свої відеокамери. І, звичайно, висловили слова підтримки металургам та всій країні:
«Незважаючи на війну в Україні, її економіка працює, виробництво триває. Це теж важкий фронт, і тому вважаємо, що дуже важливо показати всьому світу, що з Росією бореться не лише ЗСУ, а й усі українські люди та підприємства, наполегливо продовжуючи працювати. Особисто для нас як журналістів, війна розпочалася не в лютому 2022 року, а у 2014 році, і ми почали висвітлювати ці події ще з того часу, – підкреслює Джером Пауло, а його колега додає:
«Дуже велика кількість українців мешкає у Португалії, це друга за величиною громада після бразильської. Португальці та українці мають емоційні зв’язки, і сьогодні під час цих важких подій – теж. Ця війна жахлива, але я дивлюся на українців та розумію, що це надзвичайно смілива нація, яка готова до протистояння та обов’язково переможе. Вашому підприємству я хотів би побажати, щоб ви повернулися на довоєнні потужності виробництва. І подальшого розвитку, подолання всіх труднощів, звичайно ж, після перемоги. Війна скінчиться, Україна відновить свою інфраструктуру, будинки та міста. А після, звісно ж, відбудеться її об’єднання з єдиною родиною європейських держав», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *