Дрон, медикаменти та продукти на передову: кам’янські волонтери відвідали Донеччину

Волонтери «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» 2 липня відвідали Курахово, що на Донеччині. Там зустрілись із медиками, військовослужбовцями та працівниками поліції.  Про це повідомляє прес-служба ФРК.

На Схід приїхали як завжди не з порожніми руками. Спільно з представниками ГО «Всесвітня допомога Україні» передали місцевому шпиталю медикаменти та інструменти для лікарів. За словами очільника ГО «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» Максима Чехути, медики потребують постійної підтримки через високу інтенсивність бойових дій на Донбасі.

«Українські захисники мужньо стримують ворога на сході та завдають йому нищівних ударів. Тож і для волонтерської спільноти роботи вдосталь. Зокрема наш фонд спільно з колегами системно збирає та передає лікувальним закладам медпрепарати та необхідне оснащення. На жаль, не до всіх лікарень сьогодні маємо доступ через інтенсивні бої», – сказав він.

Ще одну партію медикаментів та продукти харчування передали підрозділам Збройних сил України, що безпосередньо беруть участі у боях з окупантами. Волонтери також зустрілись із курахівськими правоохоронцями та вручили їм новенький дрон. «Пташку» для поліцейських придбали друзі «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» зі Сполучених Штатів Америки.

«В умовах війни правоохоронці Донеччини продовжують самовіддано виконувати свою роботу. Адже окрім негідників ззовні нікуди не поділись і місцеві «діячі. Працювати доводиться з усіма. Безпілотники потрібні для попереднього обстеження місць, де відбулись ворожі «прильоти» або при входженні на звільнені від окупантів території. Адже противник намагається лишити якомога більше неприємних «сюрпризів». Таке обладнання рятує життя цілих підрозділів», – розповів Максим Чехута.

Він подякував очільнику Кам’янського Андрію Білоусову та голові міської екологічної комісії Олександру Лукашову за сприяння в організації волонтерських поїздок. Зокрема –забезпечення транспорту та палива.

Довідково. «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» надає допомогу та підтримує військовослужбовців, бійців територіальної оборони, переселенців  та родини, що через війну опинились у складних життєвих умовах.

Існує постійна потреба у продуктах харчування тривалого зберігання та засобах гігієни.  Небайдужі мешканці м. Кам’янське можуть поповнити гуманітарний резерв Фонду за адресою: пр. Шевченка, 14.

Допомогу приймають з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 17:00.

Також діяльність «Фонду розвитку Кам’янського» можна підтримати фінансово (UAH, USD, EUR):

 

UA653223130000026008000050770

ЄДРПОУ 43107823

 

Громадська організація “ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО”

 

Призначення платежу: добровільний внесок.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *