У Кам’янському планується проведення суспільно корисних робіт оборонного характеру

Сьогодні надважливими завданнями для тих, хто в тилу, є будівництво захисних споруд, відновлення інфраструктури та відновлення економіки країни. Як ніколи дотепер, є потреба в робочих руках, особливо в тих громадах, де донедавна велися бойові дії та в прифронтових областях.
Державна служба зайнятості, відповідно до Постанови Кабміну, сприяє організації суспільно корисних робіт, які мають оборонний характер або ж слугують для ліквідації надзвичайних ситуацій, які виникли в період воєнного стану. Це можуть бути й ремонтні чи сільськогосподарські роботи, зокрема допомога сім’ям загиблих військових та людям з інвалідністю.
Заступник Кам’янського міського голови Світлана Колісніченко провела робочу зустріч за участі представників Кам’янського міського центру зайнятості для затвердження відповідних розпоряджень. Під час зустрічі заступниця директора центру зайнятості Олена Орлова зазначила: «Фахівці служби зайнятості зможуть направляти на такі роботи безробітних, яким не знайшлась підходящя робота протягом місяця. Тобто, під час війни, з 31 дня перебування на обліку, будь-яка робота є підходящою, а також безробітним пропонуватимуться суспільно-корисні й громадські роботи».
Найближчим часом місцевою владою та військовою адміністрацією буде розглянуто необхідність прийняття відповідного рішення з переліком суспільно-корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на відбудову інфраструктури та економіки країни.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *