Легендарному воину из Каменского нужна помощь

Об этом сообщила активист городской организации ВО «Свобода», волонтер Елена Залевская.

«Друзі, я прошу вас долучитися до збору коштів на лікування легендарного вояка міста Кам’янського Юрія Лазарьонка.
Впевнена, що патріотична спільнота Кам’янського пам’ятає історію 2014 року, коли російські бандити поширили відео, де катують українського полоненого. Імітують розстріл, заставляють прощатися із родиною. У відповідь вояк досить спокійно і відсторонено каже, що воює за український Донбас. Це був Юрій Лазарьонок. Він пройшов і катування, і полон та повернувся додому. Місто зустрічало його як героя. Але Юрій не спочивав на лаврах, підлікувався і знову подався воювати.
Початок повномасштабного вторгнення зустрів на Луганщині. Без перебільшення скажу, що пройшов пекло. Смерть оминула і цього разу, хоча ходила зовсім близько: куля відірвала вершечок вуха Юрія, вибух поряд спричинив контузію. Але окрім того, від носіння важкої амуніції, а найбільше броніка 24 години на 7 днів тижня (бо це було необхідно для виживання) Лазарьонок отримав серйозну грижу і атеросклероз нижніх кінцівок. Поки що лікування медикаментозне, але вартісне. Вірогідно знадобляться хірургічні втручання із лікування грижі та вживлення імплантів у судини ніг.
Юрій вже витратив на лікування понад 70 тисяч, потрібно ще як мінімум вдвічі більше.
Я всього третій раз прошу про збір коштів на лікування конкретної людини. Кожного разу це були виняткові особистості. Дай Боже, щоб більше не довелося.
Але ця людина достойна наших суспільних зусиль! І кошти не захмарні для активної громади. Я впевнена, що Бог береже пана Юрія, бо його місія не закінчена, він нам потрібен тут, на нашій українській землі живий і здоровий!
Номер карти Приватбанку:
5168 7573 9520 3823 Юрій Лазарьонок», – написала Елена в социальных сетях.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *